2 Δεκ 2007

Νίκησε ο Τσικλητήρας

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ-ΔΩΡΙΟ 1-0
Σκόραρε πάλι ο Φώτης Διακουμής

Ο Φώτης Διακουμής ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο παίκτης-κλειδί για τον Τσικλητήρα. Η Πύλος κέρδισε χθες το Δώριο με 1-0, χάρις σε ένα πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο νεαρός επιθετικός στο 35ο λεπτό: Ο Διονύσης Καλδής έβγαλε τη σέντρα και ο Διακουμής έπιασε το μονοκόμματο σουτ στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» του ανήμπορού να αντιδράσει Παντελή, ο οποίος αντικατέστησε κάτω από τα δοκάρια τον τραυματία Νικητόπουλο.
Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Ζάγκου είχαν την ευκαιρία να πετύχουν περισσότερα γκολ (Διακουμής, Καλδής, οριζόντιο δοκάρι Λύγκρη), αλλά ο Δωριέας του Μιχάλη Φασουλή έφτασε δύο φορές μια ανάσα από την ισοφάριση. Ο Σταθάς, όμως, αποδείχθηκε χθες σε φύλακας-άγγελος εξουδετερώνοντας τόσο την κεφαλιά του Στάθη Γκότση στο 50’ όσο και το επικίνδυνο φάουλ του Αλεξόπουλου, δέκα λεπτά πριν το φινάλε.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ηλ. Νικολόπουλου (Γιαννέτσος-Παναγέα).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σταθάς, Κουφός (85’ Π. Καλδής), Ν. Διαμαντόπουλος, Βασ. Διαμαντόπουλος, Ι. Κατσιγιάννης, Μαραγκός, Δούνιας, Κωστάκος (60’ Λύγκρης, Διακουμής, Γ. Καλδής, Διον. Καλδής.
ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Τσιαμπούρης (57’ Νάκος), Λόντος (83’ Βλάμης), Ραπτέας, Δούβος (46’ Ι. Γκότσης), Στ. Γκότσης, Αλεξόπουλος, Κουτίβας, Κωστέας, Οικονόμου, Βασιλόπουλος.

ΘΑΡΡΟΣ© 2007 Εφημερίδα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας
Powered by: e-nt Solutions