21 Ιουν 2009

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ


Eπιτυχιες των υποψηφιων για ΑΕΙ -ΤΕΙ

Τις βαθμολογίες τους στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων θα μάθουν σήμερα οι υποψήφιοι για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Οι πίνακες των βαθμολογιών αναμένεται να αναρτηθούν το μεσημέρι στα Λύκεια από τα οποία αποφοίτησαν οι υποψήφιοι, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας στο Διαδίκτυο.


Καλαμάτα - Κρήτη με το "Βιντσέντζος Κορνάρος"

Ένα δρομολόγιο την εβδομάδα μεταξύ Καλαμάτας – Κρήτης και αντιστρόφως θα εκτελεί, από την ερχόμενη Πέμπτη και μέχρι τον Σεπτέμβριο, το φέρι μπόουτ “Βιντσέντζος Κορνάρος”. Το πλοίο θα φθάνει στην Καλαμάτα προερχόμενο από το Καστέλι κάθε Πέμπτη στις 9 το πρωί και θα αναχωρεί και πάλι για Κρήτη στις 3 μετά το μεσημέρι.


Στα Γιάννενα οι "Δρόμοι της Ελιάς"
Στα Ιωάννινα, βρίσκονται από χθες – μετά την Ηγουμενίτσα – οι οδοιπόροι των “Δρόμων της Ελιάς”, του πολιτιστικού οδοιπορικού του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου πραγματοποιούνται και σήμερα εκδηλώσεις για την προβολή του πολιτισμού της Ελιάς και του ελαιολάδου. Για τις εκδηλώσεις βρίσκεται στα Ιωάννινα αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας.
Αναρτήθηκε από ΣΗΜΑΙΑ -greekmme στις 1:03 μμ