18 Δεκ 2010

ΧΑΔΑ



Άρχισαν να κλείνουν στην Πελοπόννησο
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ με πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη οι διαδικασίες υλοποίησης του σχεδίου παύσης λειτουργίας και η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με τον περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, καθώς και στο πλαίσιο των αποφάσεων της διυπουργικής επιτροπής για την αποκατάσταση όλων των ΧΑΔΑ της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρατήρηση
Προσεκτική ανάγνωση της ανακοίνωσης της Περιφέρειας  δείχνει την δυσμενή θέση που θα βρεθεί η Πύλος :   " Στην κατεύθυνση αυτή, με απόφαση που υπέγραψε χθες προχωρεί στην παύση λειτουργίας των ακόλουθων εννέα (9) ενεργών ΧΑΔΑ, οι οποίοι μπορούν να καλυφθούν από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων δεματοποίησης/προσωρινής αποθήκευσης αστικών απορριμμάτων στο Δήμο Κρανιδίου και στο Δήμο Πύλου, αντιστοίχως, όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί..."
   Μπράβο κ. Χρονόπουλε γιά το μεγάλο έργο του δεματοποιητή στον Άι Νικόλα , χάρις σε αυτό θα έχομε μεγάλη επισκεψιμότητα σε ...σκουπιδιάρικα, όλη η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας βρήκε το σκουπιδότοπό της, χάρη στη διορατικότητά σου και τις άοκνες προσπάθειες που έκανες. (Μ.Λ)