21 Ιουν 2011

Εγκληματικότητα , έρχονται δύσκολες μέρες ...


Βεντέτα Ελλήνων και Αλβανών στην παραλία

Αιματηρές συμπλοκές την Κυριακή στη Ναυαρίνου ανάμεσα σε ομάδες Ελλήνων και Αλβανών, με θεατές θαμώνες καταστημάτων, κατοίκους και περαστικούς
Άγριες και αιματηρές συμπλοκές ομάδας Ελλήνων με αλλοδαπούς, αλβανικής υπηκοότητας, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην παραλιακή της Καλαμάτας, ως αποκορύφωμα ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών το οποίο σερνόταν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη, μετά από επεισόδιο που συνέβη ανάμεσά τους την Πέμπτη.
Οι σκηνές που έζησαν καταστηματάρχες, θαμώνες και κάτοικοι της παραλίας ήταν πρωτόγνωρες. Η δε κατάσταση ήταν τόσο τεταμένη που κάποιοι κλείστηκαν στο σπίτι τους φοβούμενοι τα χειρότερα, ενώ πελάτες έφυγαν από τα καταστήματα ακόμα και χωρίς να πληρώσουν.
Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν καθυστερημένη, με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν, δικαιολογημένα, τα παράπονά τους, λέγοντας ότι τέτοια ώρα η παραλιακή αποτελεί το πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκληματικότητα

Μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων το τελευταίο τριήμερο
Τα νέα δεν είναι καλά από το μέτωπο της εγκληματικότητας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με το καθημερινό αστυνομικό δελτίο, αλλά και όσα δεν αναφέρονται σ’ αυτό, δεν υπάρχει περιοχή του Νομού Μεσσηνίας στην οποία να μην καταγράφεται μια ληστεία ή διάρρηξη, με δράστες στην πλειονότητά τους αλλοδαπούς.
Θύματα είναι, κυρίως, ηλικιωμένοι, εργαζόμενοι, αλλά και δημόσιοι οργανισμοί. Μόνο τις προηγούμενες 72 ώρες είχαμε διαρρήξεις και ληστείες στην Τερψιθέα, στο Μάτι, στο Μελιγαλά και στο Χαροκοπιό.
Διαβάστε περισσότερα...
ΘΑΡΡΟΣ