19 Σεπ 2012

Προχωρούν τα έργα της Πύλου


pylos marΗ προέγκριση δημοπράτησης του έργου «συλλογής επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Κορώνης - Έργα αποχέτευσης και Βιολογικού καθαρισμού», δόθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. στον Δήμο Πύλου Νέστορος. Η Μελέτη των Δικτύων Αποχέτευσης Λυμάτων Κορώνης, που αναμένεται να δημοπρατηθεί, έχει προϋπολογισμό 522.000 ευρώ.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δημ. Καφαντάρης «η δημοτική αρχή αισθάνεται δικαιωμένη γιατί έπειτα από επίμονες προσπάθειές, θα καταφέρει να δημοπρατήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα το πρώτο υποέργο μιας πράξης με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 9 εκατ. ευρώ». Παράλληλα «εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη, αφού το εν λόγω έργο αποτελεί “έργο σημαία” και ζωτικής σημασίας για την περιοχή»
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε «ο Δήμος Πύλου Νέστορος  προχωρά στην υλοποίηση ενός ακόμα έργου πολιτισμού για την περιοχή, προκηρύσσοντας τη δημοπράτηση του Έργου «Αποκατάσταση και Ανάδειξη Μεσαιωνικού Υδραγωγείου Πύλου» προϋπολογισμού 150.000 ευρώ».
Συντάκτης: Γιώργος Ξιάρχος EΡΤ