7 Μαρ 2010

Γιώργος Παπανδρέου: Σε τρία χρόνια η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα


«Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναειπωθεί το "δυστυχώς, επτωχεύσαμε". Θα δώσω, θα δώσουμε, όλο μας το είναι για να σώσουμε τον τόπο.»

Αυτά τονίζει, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή», ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Θα πολεμήσουμε με πάθος οποιονδήποτε αντιμάχεται την προσπάθεια της κυβέρνησης και του λαού μας να βάλουν τάξη στην οικονομία. Και πρώτα απ' όλους τους κερδοσκόπους.
Δεν είναι μόνον άδικο, είναι και αντιδημοκρατικό, την ........

ώρα που η κυβέρνηση καταβάλλει υπεράνθρωπη προσπάθεια, κάποια "παιδάκια" στη Νέα Υόρκη και αλλού, καθισμένα μπροστά σε κομπιούτερ, να την υπονομεύουν», υπογραμμίζει ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο κερδοσκοπικό παιχνίδι κατά της Ελλάδας, και επισημαίνει ότι η τιμωρία των υπευθύνων γι' αυτό «είναι υπόθεση ολόκληρης της Ευρώπης, όχι μόνον δική μας» και δεσμεύεται ότι σε τρία χρόνια «η Ελλάδα θα είναι "άλλη" χώρα».

Ειδικότερα, τονίζει πως «οι θυσίες θα πιάσουν τόπο. Σε τρία χρόνια θα έχουμε εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά της χώρας. Θα έχουμε πετύχει την παραγωγική ανασυγκρότηση, τον διοικητικό εκσυγχρονισμό και την πολιτική ανόρθωσή της. Σε τρία χρόνια, ίσως και νωρίτερα, η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αξιόπιστη, με κύρος και με ελπιδοφόρο το μέλλον για τους πολίτες της».

Διαβάστε περισσότερα...
Filiatranews