8 Σεπ 2011

Eισαγωγές λαδιού από την …Γερμανία !


ΤΙ ΣΥΜΒΑΝΕΙ …ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ – Κάναμε εισαγωγές λαδιού από την …Γερμανία !

Εισάγουμε λάδι από μία χώρα που δεν έχει ούτε μία ρίζα Ελιάς !Οι Μεσσήνιοι παραγωγοί το έχουν ακόμα διάθετο στις αποθήκες τους - Για αυτό ξεφτίλισαν την τιμή του λαδιού !!
Ελαιόλαδο από την Γερμανία, αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ εισήγαγε το 2010 η χώρα μας, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή.
Ο Γιώργος Γονιωτάκης, μέλος της ΓΕΣΑΣΕ εκτίμησε πως το ελαιόλαδο που εισήχθη ενδεχομένως να είναι ελληνικό. Συμπλήρωσε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σε ελαιόλαδο καθώς, όπως είπε, έχει εγκαταλειφθεί εν μέρει η παραγωγή λόγω των χαμηλών τιμών.
Αποτέλεσμα, σημείωσε, είναι η χώρα να κάνει εισαγωγές ακόμα και από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία που εν διαθέτει ούτε ένα ελαιόδεντρο. Την ίδια ώρα, έκθεση του εμπορικού γραφείου της χώρας... στην Κίνα διαπιστώνει ότι υπάρχουν συνεχείς και αυξανόμενες ανάγκες για εξαγωγές ελληνικού ελαιόλαδου.

Παρατήρηση
Στα πλαίσια της ...διεθνοποίησης ( ξεπουλήματος της οικονομίας μας ) εισάγουμε μέσω Lidl ,Carrefour k.a  λάδι από Γερμανία , λεμόνια από Αργεντινή και ντομάτες από το Βέλγιο.
 Ο λόγος που δεν παράγουμε, δεν εξάγουμε και χρωστάμε συνεχώς περισσότερα λεφτά, είναι επειδή η Ελλάδα πλέον εξουσιάζεται και κυριαρχείται από ξένους κατακτητές και όχι από τους έλληνες....    (ΜΛ)