13 Δεκ 2009

Να στηρίξει η ΝΔ τα μέτρα της κυβέρνησης, προτείνει ο Μιχάλης Λιάπης

Στήριξη της ΝΔ στην κυβέρνηση και στα οικονομικά μέτρα που θα πάρει ώστε η χώρα να βγει από την κρίση, ζητάει ο Μιχάλης Λιάπης σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

«Σ' αυτή τη δύσκολη φάση, η ΝΔ πρέπει να λειτουργήσει υπεύθυνα. Εθνικά. Να μην βάλει μπροστά το πιθανό, αλλά πρόσκαιρο, κομματικό της όφελος. Η επικείμενη ψήφιση του προϋπολογισμού είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε ότι έχουμε ωριμάσει πολιτικά» αναφέρει.

«Δεν υπάρχουν πολλές συνταγές για να ...........

απαλλαγεί ο τόπος από το τεράστιο δημόσιο χρέος και τα ελλείμματα. Είναι μονόδρομος. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Ούτε θαύματα γίνονται» σημειώνει ο κ. Λιάπης και προσθέτει:

«Αφού λοιπόν στην ουσία συμφωνούμε, γιατί να διαφωνούμε; Θα είναι και οξύμωρο αλλά και εξόχως δημαγωγικό αυτά που προτείναμε προεκλογικά στον ελληνικό λαό ότι θα κάναμε, να μην τα στηρίξουμε όταν τα κάνει μια άλλη κυβέρνηση. Θα είναι υποκρισία».

Για τον νέο αρχηγό της ΝΔ ο πρώην υπουργός θεωρεί πως θα κριθεί πρωτευόντως από το είδος της αντιπολίτευσης που θα κάνει, και όχι τόσο από τα οργανωτικά.

«Εάν κάνουμε μια αντιπολίτευση δημαγωγική, λαϊκιστική, για να χαϊδεύουμε τα αφτιά των δικών μας, δεν θα κερδίσουμε την κοινωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μ.Λιάπης.

ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ......ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ‏

Είναι πολύ ευχάριστο να ακούς ότι για ένα μήνα σε όλα τα αθηναϊκά κανάλια και σε 38 περιφεριακά και ειδικά στην πρωϊνή ζώνη θα παίζει ένα σποτ για το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο. Είναι μια πρωτοβουλία του νομάρχη Μεσσηνίας και της ΑΝΑΜ (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ).

Είναι μια πολύ καλή αρχή για την προβολή του ελαιολάδου αρκεί ...........

να συνεχιστεί και σε συνδυασμό με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Πρέπει τώρα όλοι οι αρμόδιοι φορείς του νομού, ΕΑΣ, ΕΠΗΜΕΛΗΤΙΡΙΟ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΕΣ να υποστηρίξουν και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια συνέχισης αυτής της κίνησης.
Μονο ετσι θα μπορεσουμε να προωθησουμε το Μεσσηνικο ελαιολαδο.
Τετοιες κινησεις αξιζουν συγχαρητήρια και οφειλω να δωσω το χερι στον κ.ΔΡΑΚΟ.

MESSINIAN FARM
BASILHS KITSOS



.