23 Νοε 2009

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Ο '' ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΄΄ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ..........



Παραπάνω χρήματα  
που εκτιμώνται από 20 μέχρι 30 εκ. ευρώ, αναμένεται να ζητήσει η κατασκευάστρια κοινοπραξία για το έργο Παραδείσια - Τσακώνα. Εξέλιξη που δημιουργεί κινδύνους για νέες μεγαλύτερες καθυστερήσεις και αβεβαιότητα στην ολοκλήρωση του έργου. Ενός έργου που με προϋπολογισμό 110 εκ. ευρώ, χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους και μέχρι τώρα η ροή της χρηματοδότησής του είναι προβληματική. Απόδειξη αποτελεί οφειλή 10 εκ. ευρώ, για εργασίες που έχουν ήδη εκτελεστεί.
Λόγω της μεγάλης δυσκολίας του από τις κατολισθήσεις, της προβληματικής χρηματοδότησής του και των απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων που προκύπτουν κατά την υλοποίησή του, το έργο έχει πάει προς τα πίσω και είναι αμφίβολο αν θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2010, ενώ η αρχική του προθεσμία ήταν για τον Ιούνιο του επόμενου χρόνου.
Το αίτημα της κοινοπραξίας για συμπληρωματική σύμβαση που δημιουργεί νέα ανησυχητικά δεδομένα, αφορά τις επιπλέον εργασίες που έγιναν και πρέπει να γίνουν, εξαιτίας των σοβαρών και ιδιαίτερων προβλημάτων και ζημιών που προέκυψαν και οι οποίες δεν είχαν προβλεφθεί στη μελέτη.
Σχόλιο:Σίγουρα κάτι βρωμάει στην υπόθεση......