18 Απρ 2012

Γιάννης Δημαράς στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!! κι όμως υπήρξαν πολλοί που πίστεψαν σ΄αυτόν


Ντοκουμέντο: Ο Γιάννης Δημαράς, τη στιγμή που αρχίζει να πείθεται από το φαγκρί Πάνο Καμμένο να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες!Ντοκουμέντο: Ο Γιάννης Δημαράς, τη στιγμή που αρχίζει να πείθεται από το φαγκρί Πάνο Καμμένο να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες!
Καθοριστική για την πολιτική διαδρομή του Γιάννη Δημαρά, στάθηκε η Μεγάλη Παρασκευή, όταν κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης βαρκάδας για ψάρεμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, έπιασε ένα ψάρι που επρόκειτο να του αλλάξει τη ζωή.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και συνεργάτες του ιδρυτή του Άρματος Πολιτών, όταν ο Γιάννης Δημαράς αντίκρυσε το φαγκρί με το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητος, σα να είδε μπροστά του κάποιο φάντασμα. Κάποιοι μάλιστα ορκίζονται ότι Δημαράς και Φαγκρί αντάλλαξαν και κάποιοες κουβέντες σε μια άγνωστη διάλεκτο.
Πάντως, ο Γιάννης Δημαράς, εξέλαβε το γεγονός σαν ένα είδος Αποκάλυψης. Θεώρησε δηλαδή ότι το φαγκρί είχε σταλεί από την ίδια την Παναγία, γνωστή συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου, με σκοπό να τον επαναφέρει στον ίσιο πολιτικό δρόμο.
Μάλιστα λέγεται ότι πέρασε τις υπόλοιπες εορταστικές ημέρες αγκαλιά με το φαγκρί, συμομιλώντας χαμηλόφωνα μαζί του σε διάλεκτο «Κλίνγκον», ενώ αμέσως μόλις επέστρεψε στην Αθήνα, φρόντισε να εκπληρώσει το θέλημά του.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
 Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook
Protagon