12 Απρ 2012

ΛΑΔΙ = ΕΛΙΑ = ΜΕΣΣΗΝΙΑ



ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ Η ΕΛΙΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ



Ήταν εκεί…στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6, 7, και 8 Απριλίου του 2012 . Όσοι το είδαν το ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά… και όσοι το δοκίμασαν δήλωσαν αιώνιοι θαυμαστές του.
Πρόκειται για το ε το νέο ελαιόλαδο που βγαίνει δυναμικά στην αγορά και μας προτρέπει να δοκιμάσουμε το λάδι ενός βασιλιά. 

Την αριστοκρατική του καταγωγή την οφείλει στους ελαιώνες του μυθικού Βασιλιά Νέστορα της Πύλου και με την παρθενική του εμφάνιση, έπεισε ακόμα και τους κριτές του διαγωνισμού .
Έτσι απέκτησε ήδη το πρώτο του βραβείο. Το Χάλκινο Βραβείο Γεύσης.
Με μόλις 0,2 % οξύτητα το λάδι ε έχει το άρωμα του φρέσκου καρπού και η γεύση του είναι πλούσια και ξεχωριστή. Μια νέα φιλοσοφία, μια φρέσκια προσέγγιση, σε ένα αρχαίο προϊόν Η ομάδα που το δημιούργησε φιλοδοξεί να στείλει το λάδι ε σε επιλεγμένα σημεία των αγορών του κόσμου, υπενθυμίζοντας πως ελιά και ελαιόλαδο σημαίνουν Ελλάδα . Didotou Z. Pigis 36 Athens Greece - tel.210.33.02.442 - e-mail:bnf.adv@otenet.gr
Η ιστορία του παλιά, σαν παραμύθι με Βασιλιάδες, Πρίγκιπες &aΑνάκτορα. 1300 χρόνους π.Χ η ελιά ήταν το δέντρο ζωής στο Βασίλειο του Σοφού Νέστορα.
Από τότε έως & σήμερα στο λόφο του Εγκλιανού, όπου & το ανάκτορο του υπάρχουν απέραντοι ελαιώνες που από την μυκηναϊκή ακόμα εποχή παρήγαγαν ένα μοναδικό λάδι .
Σε αυτή ακριβώς την ίδια γη βρίσκεται ο Ελαιώνας του Νικολού Φιλιππόπουλου. Στην περιοχή που οι άνθρωποι εδώ & αιώνες γεννιούνται, μεγαλώνουν & πεθαίνουν με την ίδια πάντα έγνοια...
Τις Ελιές και το λάδι τους.
Οι πρόγονοι μας τόχαν για γιατρικό.
Μας έμαθαν να το αγαπάμε, να το σεβόμαστε σαν κάτι Ιερό.
Και να το προσφέρουμε όπως ακριβώς μας το δίνει η γη μας. Αγνό, φυσικό, πολύτιμο. Το ε έχει έντονο το άρωμα του φρέσκου καρπού & η γεύση του είναι πλούσια & ξεχωριστή.
Προέρχεται από την καλύτερη ποικιλία ελιάς την Κορωνέϊκη που καλλιεργείται στο Δήμο Νέστορος, στην Καλαμάτα.
Η οξύτητα του είναι κάτω από 0,3 % χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία. Η άριστη ποιότητα του βασίζεται στην μικρή & παραδοσιακή παραγωγή. Αξίζει να το δοκιμάσετε. Δυστυχώς μόνο 6.000 φιάλες ε προσφέρονται κάθε χρόνο…
Ζητούμε συγνώμη από όλους όσους δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε. Πιστεύουμε θα συμφωνήσουν μαζί μας. Ότι αξίζει πραγματικά είναι σπάνιο. ε ….κάτι περισσότερο από ένα πολύ καλό ελαιόλαδο.