15 Μαΐ 2008










HΛΙΕΛΑΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ

Φιάλες ηλιέλαιου επιμολυσμένου με ορυκτέλαιο κατέσχεσαν προχθές κλιμάκια της Νομαρχίας
Σε δηλώσεις του ο αντινομάρχης Παραγωγής Σωτήρης Παναγιωτόπουλος επισήμανε ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλο το νομό στα καταστήματα τροφίμων και τις αποθήκες, ενώ στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκαν.Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, τη Δευτέρα το μεσημέρι ο ΕΦΕΤ με έγγραφό του ενημέρωσε τη Νομαρχία ποια είναι τα επικίνδυνα ηλιέλαια (εταιρείες) και ποιες ακριβώς παρτίδες προϊόντων πρέπει να αποσυρθούν. Αμέσως δόθηκε εντολή για συγκρότηση 3 συνεργείων, αποτελούμενα από υπαλλήλους των Διευθύνσεων Εμπορίου, Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης, και την Τρίτη το πρωί ξεκίνησαν ελέγχους.
Διαβάστε περισσότερα...









ΧΡ. ΜΑΛΑΠΑΝΗΣ

Βλέπει ενιαία Πελοπόννησο και 9 έως 12 Δήμους
Ξεκινά σήμερα στην Αθήνα και ολοκληρώνεται αύριο το έκτακτο συνέδριο της ΕΝΑΕ με θέμα τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση. Στη διάρκειά του θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί η πρόταση της ΕΝΑΕ, ενώ θα ληφθούν αποφάσεις. Πριν την έναρξη θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑΕ και θα συζητηθεί η εισήγηση του Δ.Σ. για τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Διαβάστε περισσότερα..
ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ
Οι τελευταίες υποψηφιότητες
Δημοσιοποιήθηκαν χθες και οι τελευταίες υποψηφιότητες για την ανάδειξη γραμματέων και μελών συντονιστικών επιτροπών στις Δημοτικές Οργανώσεις Άριος και Γαργαλιάνων, καθώς και των μελών της Ν.Ε. Νεολαίας, των γραμματέων στις Τοπικές Οργανώσεις Νεολαίας Καλαμάτας, Κορώνης και Κυπαρισσίας, καθώς και των μελών των Συντονιστικών Επιτροπών στις παραπάνω οργανώσεις της νεολαίας.
Διαβάστε περισσότερα...

3ο ΤΕΕ

Αυτοκίνητο έφτιαξαν τα παιδιά
Ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο παρουσίασε χθες το τμήμα Μηχανικών Αυτοκινήτων του 3ου ΤΕΕ - 1ης ΕΠΑΣ Καλαμάτας. Πρόκειται για το διθέσιο αυτοκίνητο αστικής μετακίνησης, που έφτιαξαν τα παιδιά, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Καρδαρά.
Διαβάστε περισσότερα...