5 Οκτ 2008

Η Γιορτή των Πουλιών στη Γιάλοβα



Ερωδιούς, αργυροτσικνιάδες, θαλασσοσφυριχτές, νανόμπουφους, ποταμογλάρονα και άλλα πανέμορφα πουλιά μπορείτε να θαυμάσετε στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας σήμερα από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία οργανώνει ξεναγήσεις, προκειμένου να γνωρίσει το κοινό από κοντά το μαγικό κόσμο των άγριων πουλιών που κρύβονται στην περιοχή μας. Εξορμήσεις για παρατήρηση πουλιών, περιβαλλοντικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να περάσουν μια συναρπαστική ημέρα στη φύση και, παράλληλα, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τα πουλιά του τόπου μας.
Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών είναι ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα σε 24 ευρωπαϊκές χώρες και συντονίζεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία «BirdLife International». Τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας διοργανώνει και συντονίζει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία με τη συνεργασία Δήμων, τοπικών φορέων και οργανώσεων.

Πληροφορίες: Γραφείο Ε.Ο.Ε. στη Γιάλοβα, τηλ. 27230 23046.

ΘΑΡΡΟΣ 5/10/08
© 2008 Εφημερίδα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας
Powered by: e-nt Solutions