28 Φεβ 2010

Ξαναχτύπησαν οι Γερμανοί εναντίον της Ελλάδας, κανάλι ARD

Ξαναχτύπησαν οι Γερμανοί εναντίον της Ελλάδας με …χυδαίο VIDEO
από το κρατικό τους κανάλι ARD   !   
Ξεπέρασε κάθε όριο η γερμανική χυδαιότητα, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί . Πρόκειται για απόσπασμα από τη δημοφιλή εκπομπή «Harald Schmidt Show», που προβλήθηκε την Πέμπτη από το κανάλι «Das Erste», το οποίο ανήκει στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.
Το αγοραίο χιούμορ των παρουσιαστών είναι ενδεικτικό του λαϊκισμού με τον οποίο πολλά γερμανικά ΜΜΕ χειρίζονται το θέμα της κρίσης στην Ελλάδα, τα οποία σπεύδουν να κολακεύσουν τα πλέον πρωτόγονα ένστικτα μερίδας του γερμανικού πληθυσμού, όπως άλλωστε έχουν κάνει αρκετές φορές στη γερμανική ιστορία.
Αφού παρουσιάζει σκηνές από ομοφυλοφιλικά όργια, σχολιάζοντας ότι είναι η ελληνική επηρροή στην σύγχρονη κουλτούρα, δείχνει μία μαριονέτα από το muppet show, χαρακτηρίζοντάς την ως «διάσημο φιλόσοφο»…
Η παρουσιάστρια ειρωνεύεται τους περσικούς πολέμους κατά την αρχαιότητα, λέγοντας ότι οι Έλληνες έσωσαν την Ευρώπη και παρουσιάζει μία καρικατούρα του προέδρου του Ιράν, Αχμαντινετζάντ, ενώ στη συνέχεια δείχνει έναν σπασμένο κουμπαρά, υπαινισσόμενη ότι «οι Έλληνες έφαγαν τα λεφτά…»
Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια και τον Γερμανό προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Όττο Ρεχάγκελ, και η χυδαιότητα κορυφώνεται με μία παραποιημένη παράσταση από αρχαίο αγγείο, όπου ένας Τούρκος με κόκκινο φέσι συνουσιάζεται με έναν Έλληνα, ο οποίος κρατάει την ελληνική σημαία… Read more... http://newsmessinia.blogspot.com//
MESSHNIA NEWS