19 Φεβ 2010

Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ... σε τίποτα

Ανακύκλωση


Προβλήματα λόγω της Μαραθόλακκας 
Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους της Καλαμάτας και των τοπικών διαμερισμάτων. Εκτιμάται ότι καθημερινά συλλέγονται και μεταφέρονται στη Μαραθόλακκα πάνω από 400 τόνοι απορρίμματα.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Καθαριότητας, υπολογίζεται ότι το πρόβλημα από τη δεκαήμερη και πλέον παραμονή των σκουπιδιών στους δρόμους θα έχει εξαλειφθεί μέχρι και αύριο Παρασκευή.
Από την άλλη πλευρά, η μη αποκομιδή των σκουπιδιών για μεγάλο χρονικό διάστημα δημιούργησε προβλήματα στην ανακύκλωση, αφού κάποιοι από τους μπλε κάδους χρησιμοποιήθηκαν από πολίτες για μη ανακυκλούμενα απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχόλιο : Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε βασικά πράγματα απαραίτητα γιά την καθημερινότητά μας , όπως τα σκουπίδια . Τα πρόστιμα από την Ε,Ε συνεχίζονται , τα περιβαλλοντικά προβλήματα μεγενθύνονται  και εμείς το κουβεντιάζομε , ...κουβέντα να γίνεται....
Βασική αιτία είναι η ανικανότητα συνεργασίας , η μεγένθυση του ατομικού προβλήματος σε βάρος του γενικού και το ότι εστιάζομε στο δένδρο και όχι στο δάσος.  (Μ.Λ)