22 Σεπ 2010

Υπάρχει ελπίδα αδέρφια...


Εγκαίνια σε οίκο ανοχής 
Όπως φαίνεται η κρίση δεν άφησε τίποτα όρθιο εκτός από το σεξ. Στη Λάρισα επενδύθηκαν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία υπερπολυτελούς οίκου ανοχής, που έχει μέχρι και οπτικές ίνες. Από τα εγκαίνια δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η Τζούλια Αλεξανδράτου (Pics) 


Το σεξ ανέκαθεν πούλαγε και εξακολουθεί να πουλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Μπροστάρισσα κατά της κρίσης που πλήττει την αγορά η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία χθες τίμησε με την παρουσία της τα εγκαίνια οίκου ανοχής στον οικισμό Τερψιθέας στη Λάρισα. 

Η ξανθιά περσόνα έκοψε με τα χεράκια της τη ροζ κορδέλα εγκαινιάζοντας τον υπερπολυτελή  οίκο με τις τρεις μεγάλες ανεξάρτητες κατοικίες. 


Στον νέο οίκο ανοχής τις υπηρεσίες τους θα παρέχουν εννέα καλλονές που θα εργάζονται σε βάρδιες. Ο οίκος άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους από τη πολυτέλεια και τη χλιδή του με ντεκόρ άκρως διαστημικό αφού έχει μέχρι και οπτικές ίνες, ενώ τα περσικά χαλιά και οι πίνακες δίνουν άλλο αέρα στο χώρο. 


Μάλιστα, είναι ο δεύτερος οίκος μέσα σε τρία χρόνια στη περιοχή κάτι που δείχνει πως τον κλάδο δεν τον αγγίζει καμία κρίση. Σημειώνεται ότι η εν λόγω επένδυση αγγίζει τα 4 εκατομμύρια!!!


Καλά μας τα έλεγε ο Γιώργoς...


«λεφτά υπάρχουν!!!».    της πουτάνας γίνεται...