19 Ιαν 2010

Οι Περιφέρειες δεν έχουν οριστεί ακόμα και ,,,



Χωρίς να ξέρουμε ποιες θα είναι οι νέες Περιφέρειες, έχουν ήδη αρχίσει τα σενάρια για τους υποψήφιους Περιφερειάρχες!!! Ενδιαφέρον φαίνεται ότι υπάρχει από πολλούς. Στον Κυριακάτικο Τύπο καταγράφησαν τα πρώτα ονόματα τα οποία παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Το «Βήμα της Κυριακής» έγραψε:
«Από το ΠαΣοΚ επικρατέστερος θεωρείται ο δήμαρχος Κορίνθου κ. Α. Πνευματικός, καθώς η υποψηφιότητα του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου ακυρώθηκε μετά την τοποθέτησή του στο υπουργείο Εργασίας. Από τη ΝΔ τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δ. Δράκος, αφού ο γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της ΝΔ κ. Ι. Μανώλης έχει ήδη ενημερώσει τον κ. Αντ. Σαμαρά ότι επιθυμεί να πολιτευθεί στη Β Δ Αθήνας.»
Ενώ, η «Απογευματινή» τόνιζε στο ρεπορτάζ της: «Στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης και ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος έχουν κάνει κάποιες σκέψεις, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος είναι από τα φαβορί.»
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα σενάρια αφορούν την περίπτωση να μην αλλάξουν τα γεωγραφικά σύνορα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μόνο τότε θα ισχύσουν αυτά τα ονόματα. Διότι, σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενταχθεί και ο νόμος Αχαΐας και ο νομός Ηλείας, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι θα προκύψουν νέοι ενδιαφερόμενοι και μάλιστα πολύ ισχυροί. Ειδικά, από την Αχαΐα. Read more...