18 Ιουλ 2008

Τελευταια σχολια ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΤΑ!!!!

Τελευταια σχολια ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΤΑ!!!! sto blog
ΜΙΣΟΣ .....

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΔΡΑ ΑΠ ΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!!Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ!!!!
ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ!!!ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

18 Ιούλιος 2008


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
re paidia otan to kratos ftiaxnei eidiko nomo gia thn pota tote milame gia nomimothta????

PYLIOS DHMOTHS

18 Ιούλιος 2008


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Καλά ο ΣΥΝ τη νομιμότητα του άρθρου 16 δεν αμφισβητεί με κινητοποιήσεις στα ΑΕΙ ;

Πρώτε ανώνυμε γιατί τόση μυστικοπάθεια ; Δώσε κανένα στοιχείο και σε μας τους άσχετους... πιο αρχείο να ψάξουμε ; Πότε και πως τα άρπαξαν "όλες οι αριστερές παρατάξεις" ; Δεν αμφισβητώ τίποτε ... αλλά δώσε και σε μας φως βρε άνθρωπε. Διαφορετικά πως να σε πάρει κανείς σοβαρά υπ΄όψιν ;

18 Ιούλιος 2008 2:47 μμ


Ο/Η Πάνος είπε...
Αγαπητοί συμπατριώτες,

το θέμα απασχολεί πολλούς ανθρώπους έξω από τη Μεσσηνία. Δείτε το 7ο σχετικό ποστ στο μπλογκ μου, για τις δηλώσεις Τσίπρα:

http://panosz.wordpress.com/2008/07/18/gialova-7/

18 Ιούλιος 2008 8:59 μμ

________________________________________________________________________________

http://panosz.wordpress.com/2008/07/18/gialova-7/
Μετά την κ. Αλέκα, μας υποχρέωσε και ο κ. Αλέκος!
Ιούλιος 18, 2008 in Η πολιτική στην καλύβα, Οικολογικά

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Αλέξης (oil) Τσίπρας δήλωσε για την επένδυση που καταστρέφει ΤΩΡΑ, με συνοπτικές διαδικασίες, στη Μεσσηνία, αυτό που η Φύση χρειάστηκε χιλιάδες χρόνια για να δημιουργήσει:

Για την επένδυση στη Μεσσηνία του Β. Κωνσταντακόπουλου είπε ότι το κόμμα του είχε πάρει αρνητική στάση,σήμερα, όμως, είπε, που το θέμα πέρασε από το κοινοβούλιο και βλέποντας ότι η τοπική κοινωνία βλέπει θετικά την υπόθεση και προσβλέποντας και στις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν παρακολουθούμε την υπόθεση ώστε όλα να γίνονται στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11411&subid=2&tag=9283&pubid=1052801

Μετά την επίσκεψη της κ. Αλέκας (του ΚΚΕ ) στην περιοχή, που «καθάρισε» λέγοντας ότι μια μέρα όλα αυτά θα είναι ιδιοκτησία των εργαζομένων, για να κάνουν τις διακοπές τους σε συνθήκες σοσιαλιστικής …χλιδής, έρχεται τώρα και ο κ. Αλέκος (oil) να κάνει αέρα στους κατασκευαστές εκατοντάδων ιδιωτικών πισινών (ανά δωμάτιο! )

Αν ΑΥΤΗ είναι η αριστερά στην Ελλάδα, καλύτερα να μη σας πω τι σκέφτομαι για δαύτη…